Klaus nu ook samen te boeken met DJ.              

Er is ook een mogelijkheid om Klaus te boeken met een DJ. Dit om de sfeer nog meer te verhogen en om nog beter en sneller de wensen van het publiek te vervullen. Het is voor mij als zanger onmogelijk om alle liedjes in mijn repertoire te hebben en zeker de nieuwste songs vallen niet mee!

Daarnaast wordt er ook nog wel eens anderstalige muziek aangevraagd en dat heb ik gewoon niet. Het is voor mij ook onbegonnen werk om dat allemaal aan te schaffen en te downloaden. Omdat dit de trend van de laatste tijd is heb ik besloten om een samenwerking aan te gaan met Harrie van Hoorn alias DJ Uli.

Harrie was al geregeld mijn geluidsman en had mijn apparatuur eigenlijk al in onderhoud. Dus was deze stap niet zo moeilijk en Harrie heeft veel ervaring heeft opgedaan bij Op Rikodais/Roakeldais. En ik moet zeggen dat dit concept gewoon staat als een huis en wordt zeer gewaardeerd door het publiek.

De apparatuur is inmiddels aangeschaft en we zijn nog een beetje aan het uitbouwen met lampen en een rookmachine . Maar plannen voor een echte Drive in Discotheek die zijn er niet.

Daarvoor kun je weer terecht bij onze collega’s van bijvoorbeeld “Unlimited “ Drive in Show, Tuma FM Drive In of bij Asjhok van “Eckhardt” Uithuizen Music Show. In combinatie met deze collega’s ben ik ook te boeken en je vind ze bij mijn Links.                                                                                     

Ook genoten jullie in het verleden wel eens van de mooie stem van Mandy Nijboer uit Ten Boer die dan tijdens een van mijn optredens mee ging om ervaring op te doen.

Dit heeft Mandy geen windeieren gelegd want zij is nu de zangeres van de band “Ten Speed “.  

Zo, voor eerst weer deze Update, voor verdere informatie kunt u mij bellen of mailen via contact op deze site !

Tevens kun je vriendje met mij worden op Facebook .

Muzikale groet Klaus